۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

نویسنده : دکتر بابک بیک زاده ، مجید خان زاده

ناشر : انتشارات دانشگاه اصفهان

توصیف مختصری از کتاب
ایمونولوژی نه‌تنها برای زیست‌شناسی و پزشکی جدید مبحثی محوری است، بلکه بینش‌های فلسفی بدیعی را هم ارائه می‌دهد. ایمونولوژی به فهم فلسفه فردیت زیستی کمک زیادی می‌کند؛ برای مثال، بیان می‌کند که منظور از فردیت زیستی چیست، چه چیزی باعث می‌شود که فردْ منحصربه‌فرد باشد، مرزهای زیستی چگونه شکل می‌گیرند و چه چیز هویت افراد را در طول زمان تضمین می‌کند. همچنین، ایمونولوژی به برخی از چالش‌برانگیزترین پرسش‌های فلسفی پاسخ می‌دهد، ازجمله: تعریف زندگی چیست؟ سیستم‌های بدن چگونه ترسیم می‌شوند؟ ذهن و بدن چگونه با هم در تعامل‌اند؟ توماس پرادئو در این کتاب، روش‌هایی را بررسی می‌کند که ایمونولوژی با آن‏ها می‌تواند این مسائل و سایر موضوعات مهم فلسفی را روشن کند.

شایان ذکر است علاقه مندان می توانند برای تهیه نسخه فیزیکی کتاب از طریق فروشگاه الکترونیک انتشارات دانشگاه اصفهان به آدرس press.ui.ac.ir و برای تهیه نسخه الکترونیک آن از طریق سایت طاقچه https://taaghche.com/ اقدام کنند.

فهرست سرفصل های کتاب

1401/02/24